Dankbaarheid voor elkaar!

Aan het einde van het jaar is het weer een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Een jaar met vele ontmoetingen, mooie samenwerkingen en nieuwe ontwikkelingen. Echt een jaar om dankbaar voor te zijn.

In dit jaar heb ik samen met Olaf (ppbnootdorp) en Martijn (ORIE-advies) weer mooie stappen gemaakt in de beleving van de openbare ruimte. Ondanks dat het een jeukwoord van 2017 is (AD), hebben wij betekenis gegeven aan dit woord ‘Beleving’ van de openbare ruimte. In 2018 gaan we het steviger neerzetten, zodat het geen inhoudloze jeukwoord meer is, maar een woord met een echte betekenis! Dankbaar voor deze ontwikkeling en samenwerking!

Ik heb gemerkt in het afgelopen jaar dat bomen echt emoties zijn. Het gaat niet meer om de feiten, maar hoe we met elkaar omgaan. Respectvol met elkaar omgaan, luisteren en zoeken naar het algemeen belang in plaats van het individuele belang spelen hier een hoofdrol. Het blijft zoeken naar een goede balans. Ik hoop in 2018 hier een bijdrage aan te kunnen leveren samen met mijn co-collega’s van gemeente Zoetermeer.

Vanaf 12 januari is het een feit: YOURange gaat de lucht in. In het afgelopen jaar heb ik samen met een aantal collega-bedrijven (zzp-ers en eenmanszaken) een coöperatie opgericht om onze krachten te bundelen. Door deze samenwerking zijn wij nog beter in staat om opdrachtgevers te bedienen en, net zo belangrijk, wordt ons werk nog leuker omdat we samen met elkaar en de gebundelde ervaring nog interessantere uitdagingen aan kunnen gaan. Op 12 januari vieren we de oprichting van onze Coöperatie U.A. YOURange. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Onze eerste powervrouwen bijeenkomst was een suc6. Dankbaar dat we onze ervaringen hebben mogen delen met elkaar.

En natuurlijk heb ik ook aan mooie projecten gewerkt zoals het belevingswaarde onderzoek in Albrandswaard, plan van aanpak spelen en bewegen gemeente Tilburg- waar fysiek en sociaal elkaar echt ontmoeten en samen in optrekken.

Kortom een jaar om dankbaar voor te zijn!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *