Goede en gezonde vaart voor 2021!


24 dec. 2019 wenste ik iedereen een zingend, lachend, huilend en verwonderd 2020 toe. En wat hebben we een bewogen jaar achter de rug. Ik heb gezongen, ik heb gelachen, gehuild maar ook verwonderd.  Verwonderd over hoe creatief, betrokken en flexibel we ons werk vanuit thuis konden uitvoeren. 

Een jaar waarin ik de kleine dingen heb leren waarderen. Een jaar waarin ik vele kilometers heb gefietst en heb leren zeilen. Een jaar waar LiSadvies 5 jaar bestaat en ik 50. Een jaar met vele virtuele ontmoetingen, mooie samenwerkingen en nieuwe opdrachten en ontwikkelingen.  Een jaar waarbij ik mijn vaardigheden heb ingezet en uitgebreid in het samenspel tussen integraal beleid, ontwerp tot bestektekening, tot beheer en uitvoering. In verbinding en samen met de bewoners door aan te sluiten bij hun behoefte en beleving. Met aandacht voor waardevol groen: vergroenen en het ‘groene’ ommetje. 

Ik ben intens dankbaar voor de verbinding en de samenwerking. We zien steeds meer lichtpuntjes aan de horizon, zijn wendbaarder en rekbaarder en koesteren de natuur in onze directe omgeving, waarin we opladen en energie krijgen.

Hopelijk kunnen we 2020 snel achter ons laten en de positieve punten meenemen naar 2021. Ik neem mee: koesteren en stimuleren van eigenaarschap /buurtschap, creëren van groene ommetjes en waarde gestuurde leefomgeving. We doen het samen in samenspel: ‘Om betrokken te raken, moet je er om geven‘.

We blikken vooruit vol betrokkenheid, gezondheid en energie waar we elkaar weer echt kunnen ontmoeten! 

Wees dankbaar. Bewaar wat waardevol is. Blijf wendbaar en creatief. Verzorg wat belangrijk is. Koester wat je mee wil nemen naar 2021.

Goede en gezonde vaart !

Annet Muller – LiSadvies| Leefomgeving in Samenspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *