Referenties

Ervaringen en referenties van gewaardeerde klanten van LiSadvies

Hof van Twente
“Afgelopen jaar hebben we met heel veel plezier met LiSadvies gewerkt aan het opstellen aan het Groenbeheerplan. Niet in de eerste plaats om het kennis- en ervaringsniveau van dit bureau, maar ook vanwege de wijze waarop Annet opereert richting ons als opdrachtgever. Dat kenmerkt zich nl door een professionele en doelgerichte aanpak met veel gevoel voor een eindresultaat op maat en de belangen die spelen bij de mensen die er werkelijk mee moeten gaan werken. Annet weet door haar prettige contactuele eigenschappen alle betrokken personen bij het opstellen van het plan te motiveren en enthousiasmeren en dus het maximale uit de opdracht te halen. In de gemeente Hof van Twente heeft haar aanpak geleid tot een beheerplan dat de een optimale schakel vormt tussen het strategische en operationele; het geeft door het geleverde maatwerk handvatten voor het efficiënter inrichten van het beheersysteem en opstellen van beeldbestekken.

Wij zouden bij komende planvormingen daarom graag wéér gebruik maken van LiSadvies!”

Bas Schuite, Productbeheer groen, Afdeling Openbare Ruimte, Hof van Twente

Gemeente Castricum
Het beleid en het beheer van de openbare ruimte wil de gemeente Castricum samen met de bewoners tot stand brengen. Daarbij is het participeren van de bewoners onontbeerlijk. Dit is het terrein waarin Annet Muller van LiSadvies al jaren opereert en veel ervaring heeft opgedaan.
In gemeente Castricum heeft ze bijdragen geleverd aan het groenbeleidsplan, het groenbeheerplan, het wegenbeleidsplan, het bomenbeheerplan en diverse trainingssessies voor de buitendienst.
Ze paart grote inhoudelijke kennis aan het vermogen om haar kennis helder over te brengen aan medewerkers en burgers en zo een omslag te bereiken in denkpatronen. Annet kan als geen ander de verbinding leggen tussen de theorie van het beleid en de uitvoering buiten op straat. Ze vertaalt beleidsdoelstellingen in concrete acties voor de buitendienst en neemt de burger daarin mee door ze te laten meedenken over de inrichting en beheer. Het participeren van de burgers in het beheer van de openbare ruimte is helemaal haar ding.
Henk de Leeuw – gemeente Castricum

Gemeente Drechterland
Mijn ervaringen zijn erg goed. We hebben een aantal projecten met elkaar gedaan waaronder beeldkwaliteitplan, beeldbestek en groenbeleidsplan. Deze projecten zijn naar alle tevredenheid afgerond. Dit mede door Annet haar betrokkenheid en kennis op het gebied van de openbare ruimte. Ik kan niet anders zeggen dat ik de samenwerking als zeer prettig heb ervaren.
Berry de With – gemeente Drechterland

De Ronde Venen
Voor onze gemeente (De Ronde Venen) heeft Annet een beeldkwaliteitsplan openbare ruimte opgesteld. Annet is iemand met ontzettend veel ervaring op dit vlak en dit gebruikt ze ook in haar advies. Ze weet waar ze het over heeft en het is erg prettig samenwerken met haar.
Marloes Pikkemaat – De Ronde Venen

Gemeente Assen
Annet is betrokken geweest bij diverse projecten met betrekking tot beeldgericht werken in de gemeente. We zijn erg tevreden over haar deskundige inbreng en vriendelijke en positieve manier van werken en doen. We kijken terug op een fijne samenwerking.
Gemeente Assen

CROW
De afgelopen jaren heeft Annet meegewerkt aan diverse CROW-projecten met betrekking tot het beeldgericht beheer van de openbare ruimte. Het afgelopen jaar heeft zij haar expertise ingezet aan het ontwikkelen van de kwaliteit catalogus voor openbaar vervoeromgevingen. Ik vind Annet een prettig persoon om mee samen te werken. Ze heeft een enthousiaste uitstraling en veel positieve energie. Ze communiceert duidelijk, is eerlijk en open. Daar haar grote kennis en inzet is zij zeer betrokken bij het beheer van de openbare ruimte.
Harro Verhoeven – CROW

Hof van Twente
Annet heeft voor ons de transitie begeleid naar het beeldgericht werken in de openbare ruimte. Wat mij hier, als opdrachtgever, voor dit traject enorm positief is opgevallen is dat Annet een grote deskundigheid over het onderwerp weet te koppelen aan heel veel enthousiasme en geestdrift. Vooral dit laatste werkt aanstekelijk waardoor zowel bestuurders, opdrachtgever als medewerkers volledig worden meegenomen in het traject. Dit heeft geleid tot een goede invoering van beeldgericht werken tot nu toe.
Bert Dennekamp – Hof van Twente